29 de setembre 2017

Después de ti

Després de la mort de Will, Lou intenta cumplir la promesa que li va fer de seguir endavant amb la seva vida, encara que li costa moltíssim, ja que Will ja no hi serà mai més.

Durant un temps viatja per Europa i després torna a  Anglaterra, però ja no pot viure en el seu poble, hi ha masses records. Així és que se´n va a viure a Londres, on porta una vida monótona, rutinària i que no li agrada gens.

Treballa a un pub de l´aeroport i viu en un pis que no li acaba de fer el pes, no s´hi troba a gust.

De cop un dia, tot canviarà i ella haurà de decidir qué fer, seguir com si res amb la seva apagada vida o intentar millorar-la?

Des del meu punt de vista "Antes de ti", no necessitava una segona part, però després de llegir "Después de ti", he de dir que és una bona continuació de la història. Hem pogut tornar a saber de Lou, gran personatge, que fa que les dues novel·les siguin tan especials. 

Així com la primera tenia aquella màgia i emotivitat, aquesta ens porta a conèixer la realitat de com s´afronta la pèrdua de la persona que estimes. 

El que m´agrada de JOJO MOYES és que en ambdues parts mai cau en crear un ambient depriment, si no que sempre aporta un sentiment positiu d´esperança per fer front a unes situacions difícils.

                                    Después de ti, "After you", JOJO MOYES
                                    Debolsillo
                                    Valoració: 9