10 de setembre 2017

Niyomismalosé

Nora després d´estar gairebé vint anys casada,es troba que el seu marit Giorgio, la deixa per a anar se´n amb una altra.

Tot el seu món s´enfonsa i de sobte es troba sola amb tres nens, sense feina i el pitjor de tot és que es veu vella, grassa i avorrida.

 La seva millor amiga, que també és la seva cunyada, Chiara i els seus fills, l´ajudaran a refer-se i l´encoratjaran a seguir amb la seva vida.

De seguida, troba feina com a fotògrafa a la revista d´un amic, poc a poc, al veure´s útil començarà a sentir-se una mica millor.

Després Chiara l´enredarà per què vagi amb ella al club, per cuidar-se i fer una mica d´esport. Allà coneixerà a Ian, pel que sent ràpidament una gran atracció, però quan se n´assabenta que és molt més jove que ella, comença a tenir prejudicis.

Ian també es sent atret per ella i no li importa gens la diferència d´edat.

De nou Chiara i els seus fills, li hauran de donar una empenteta per què aprofiti el moment, però ella dubte qué fer. 

Aquesta "Niyomismalosé", és una de les primeres novel·les de MEGAN MAXWELL i com a totes trobem el seu sentit de l´humor per afrontar tot allò de negatiu que la vida ens posa pel davant. 

També tracta els prejudicis i la doble moral, quan hi ha una diferència d´edat important entre parelles i com la societat sempre veu amb bons ulls quan els homes estan amb dones més joves, però no tant quan és a l´inrevés. 

Així, veurem la lluita interior que tindrà la nostra protagonista, que haurà de decidir, si vol intentar ser feliç amb Ian i no fer cas del qué diran o prefereix estar sola i seguir les absurdes normes que dicta la hipòcrita societat.


                                     Niyomismalosé, MEGAN MAXWELL
                                     Booket
                                     Valoració: 10