29 de setembre 2017

En un bosque muy oscuro

A Nora li sorprén rebre una invitació pel comiat de soltera de Clare, que celebrarà a una casa apartada enmig del bosc, ja que és una companya d´institut que no ha tornat a veure en deu anys,

La veritat és que no té gens de ganes d´anar-hi, però al final, fa un pacte amb la seva amiga Nina, que també té dubtes, i decideixen anar-hi les dues.

Nora creu que serà un bon moment per tornar a refer la seva amistat amb Clare, però quan se n´assabenta amb qui es casarà Clare, comença a preguntar-se per què l´ha convidada.

Poc s´imagina el que acabarà passant, serà un cap de setmana que no podrà oblidar fàcilment.

"En un bosque muy oscuro", és la segona novel·la que llegeixo de l´autora RUTH WARE i he de dir que tant aquesta com "La mujer del camarote 10 ", són lectures molt recomenables.

Sempre crea per les seves novel·les una atmòsfera plena d´intriga i cuida molt tots els detalls, tant la trama com els personatges estan sempre molt ben el·laborats.

Sap com mantenir-te ben atent  a la seva lectura, costa deixar de llegir-les, et fa estar ben atent fins el final, expectant per conèixer com acabaran. Creen addicció. 

Espero que segueixi escrivint obres tant inquietants i que no tardi molt a fer-ho.


                En un bosque muy oscuro, "In a dark, dark wood", 
                                                                     RUTH WARE
                RBA
                Valoració: 10