06 de novembre 2017

Fue un beso tonto



A “Fue un beso tonto”, ens trobem dues amigues, Olga i Clara, que són inspectores de policia que durant  un operatiu especial coneixen a dos més que interessants metges escocesos, Alex i Oscar. S´aniran trobant i al final, com ja es preveu començaran a veure´s cada vegada més i el que al principi semblava un afer passatger, cada cop anirà a més.

Per molt que tothom li digui el contrari, Olga, és una mica reticent a acceptar que s´està enamorant d´Alex, perquè ella veu que són com la nit i el dia.

Així, viurem situacions disparatades i divertides, on veurem que, si que és veritat que provenen de mons completament diferents, però això no treu que estiguin fets l´un per l´altre i estiguin més que bé junts.

Fue un beso tonto”, és una de les primeres novel·les que va escriure MEGAN MAXWELL, on ja trobem els trets característics de l´autora: una bona història d´amor, envoltada de passió i una bona dosis d´humor, que fa que amb  totes les seves obres, passis una bona estona.

El que més m´agrada de les novel·les de MEGAN MAXWELL, és el bon ús que fa dels personatges, tots són essencials pel desenvolupament de la història. Els principals, són els que porten el pes, però cuida tant bé als secundaris que sempre aporten el seu granet de sorra al bon funcionament de la trama.


                                Fue un beso tonto, MEGAN MAXWELL
                                Versátil
                                Valoració: 10