05 de novembre 2017

Los chicos del calendario. Enero

A Candela, la seva parella la deixa per instagram. 

Surt amb la seva amiga Abril per desfogar-se i  li diu tot el que pensa realment dels homes, i que es podria donar una volta pel país i que no n´hi hauria cap que valgués la pena.

La seva amiga la grava i puja el video a you tube. Aquest rep milions de visites, compartint-lo moltíssims cops i obtenim moltísims comentaris. 

La gent vol que busqui a l´home perfecte, inclús li proposen candidats.

El seu cap, Salvador, veu en això una sol·lució per salvar la revista en la que treballen i li proposa la secció "Los chicos del calendario", on ella es passejarà pel país, passant un mes amb el candidat que escolleixin, dotze mesos, dotze nois, fins trobar a l´home perfecte.

Candela vol fugir d´aquest projecte i pensa que proposant a Salvador, com el primer noi, podrà lliurar-se de fer-ho, però aquest accepta ser el noi de gener...

Al final Candela decidirà fer-ho, disposada a passar l´any més excitant de la seva vida.

CANDELA RÍOS, ens proposa una sèrie de novel·les divertides i desenfadades, en les que la seva protagonista intentarà trobar a l´home perfecte, cosa que ella dubta que existeixi. 

Així començarà l´any amb el primer noi, el de gener, que no és un altre, que el seu cap Salvador. 

Durant aquest mes haurà de deixar de veure´l com el que mana, si no com un noi més i poc a poc, Candela anirà descobrint com és ell realment, que amaga? com es comporta quan no ha de dirigir la revista. Li agradarà passar el mes amb ell?


                      Los chicos del calendario.Enero, CANDELA RÍOS
                      Titania
                      Valoració: 10