12 de novembre 2017

Las ranas también se enamoran

Marta és una mare soltera, que va tenir a la seva filla Vanesa molt joveneta i des de sempre ha tirat endavant, tota sola.

Treballa al taller de roba flamenca de Lola Herrera, juntament amb Adrián i Patricia, tots quatre formen una gran família.

Després d´haver tingut una mala experiència amb el seu ex, no vol mantenir cap relació de parella, ni lligar-se a ningú.

Però tot el seu món es capgirarà quan conegui a Philip, un anglès arrogant i sec, amb el que sempre discuteix quan es troben. L´atracció hi és pels dos, però són molt diferents, per això i com que cap dels dos vol cap compromís, decideixen ser amics especials i disfrutar del moment, però poc a poc s´anirà liant la cosa i hauran de decidir qué fer.

No cal que us digui que aquesta "Las ranas también se enamoran", és divertidíssima, com totes les novel·les que escriu MEGAN MAXWELL. M´encanta les sortides que té i el bon humor que sempre acompanya a totes les seves històries que ens explica, en les que barreja tot tipus de sentiments, una miqueta de "drama", però sobretot una bona dosis d´optimisme i ànims per afrontar qualsevol entrebanc, acompanyats sempre amb una gran història d´amor.

                                            Las ranas también se enamoran,
                                                                  MEGAN MAXWELL
                                            Versátil
                                            Valoració: 10