07 de gener 2018

Los chicos del calendario. Febrero. Marzo. Abril

Candela després de passar un fantàstic mes amb el seu cap / noi de gener, Salvador, ha de seguir amb el seu projecte "Los chicos del calendario", encara que el primer noi amb el que ha començat tot això li hagi fet trontollar el seu món.

Així viurà, per una part l´experiència que és aquest projecte en el que s´ha embarcat, per anar descobrint més nois que li facin canviar el parer de que cap home val la pena i per l´altra saber si el que ha passat amb Salvador va a algun lloc o ha sigut només una part més d´aquest projecte.

El mes de febrer, coneixerà a Jorge, entrenador i ex jugador de futbol, que viu a Granada.

El mes de març, serà el torn de Víctor, enòleg i " científic esbojarrat", que viu a Haro ( La Rioja ), amb el que al principi tindrà els seus dubtes de si seguir o no, però poc a poc quan es van coneixent millor, veu que la seva tria ha estat l´encertada.

I l´últim serà el noi d´abril, Bernal, de Muros ( Galicia ), que és el típic "casanova", que amaga més del que en un principi vol ensenyar.

Amb tots ells Candela, passarà uns mesos excitants, i s´anirà fent amiga de tots, compartint bons moments amb algun més que amb un altre... mentres manté en paral·lel aquesta estranya relació que ha començat amb Salvador, que encara Candela no sap ben bé com definir-la.

Amb cada llibre d´aquesta col·lecció, em vaig enganxant més a la història de Candela i a la seva recerca de l´home que valgui la pena. Mes a mes anirem coneixent a diferents nois de diferents llocs que ens mostraran com són en realitat i nosaltres podem decidir, a l´igual que Candela si algun d´ells val la pena.

Estic passant molt bones estones amb aquests llibres tant per com va evolucionant la història, com per com és el personatge de Candela, que et fa arrencar més d´un somriure o riallada amb les sortides que té.

I ara a pel tercer....


                  Los chicos del calendario. Febrero. Marzo. Abril.
                                                                    CANDELA RÍOS
                  Titania
                  Valoració: 10