21 de gener 2018

Los chicos del calendario. Mayo. Junio.Julio

Candela segueix donant tombs per a buscar l´home perfecte o almenys algun que valgui la pena.

Aquest trimestre, la portaran primer a conèixer al noi de Maig, Javier, un veterinari que viu a Madrid.

Després anirà cap a Segovia on es trobarà amb Alberto, que abans era arquitecte i ara és el "manetes" a un geriàtric i l´últim noi serà el de Juliol, que a Candela li fa molta mandra conèixer, ja que ha sigut una imposició de Barver pare, que veient l´éxit del projecte de "Los chicos del calendario", ha volgut imposar unes condicions per què aquest segueixi endavant: la publicació d´un llibre sobre el mateix i poder triar algun dels candidats. 
Després de batallar amb ell, Salvador i Candela, decideixen cedir davant aquestes imposicions per poder seguir amb més tranquilitat.

En un principi, Candela i el noi de Juliol, John, un surfista, que viu a Mallorca, no es porten gaire bé, ja que aquest només li importa la seva imatge i la de la marca, Board sun, que és la que el patrocina, però poc a poc aconseguiran portar-se millor.

A part, Candela, haurà de bregar, amb la seva pròpia vida personal, ja que sembla que ha de triar entre els dos nois que ocupen ara el seu cor, Víctor, el noi de Març i com no, Salvador, que sembla que encara que la va deixar marxar a l´abril, es resisteix a que ella refaci la seva vida.

Que decidirà la nostra Cande?

Cada cop s´està posant més interessant aquesta saga, entre les tries de candidats, amb les que anem coneixent diferents tipus de nois i la vida personal de Candela.

Ja estic desitjant seguir amb el següent llibre...


                      Los chicos del calendario. Mayo.Junio.Julio.
                                                                 CANDELA RÍOS
                      Titania
                      Valoració: 10