22 de gener 2018

¿Y a ti qué te importa?

Noelia, és una famosa actriu de Hollywood, coneguda amb el nom artístic d´Estela Ponce.

Durant la presentació a Espanya, de la seva nova pel·lícula, gairebé és víctima d´un segrest, però tot acaba en un ensurt, gràcies a la intervenció dels GEOS.

I precisament un d´ells, Juan i Noelia, es van conèixer fa bastants anys, en diferents circumstàncies, però aquella trobada, no va acabar gaire bé.

Però aquest cop, quan Noelia, el reconeix, es queda uns dies més, junt amb el seu cosi Tomi, per reprendre el temps perdut i per què sent curiositat per saber com és en realitat Juan, després de tots aquells anys.

Però Juan, no li posarà fàcil, per què per la seva feina, no és bó que el vegin al costat d´una actriu com ella i en principi no vol saber res d´ella, però poc a poc, deixarà que es vagi acostant i encara que els seus mons no tenen res a veure, no poden negar que l´atracció que van sentir fa temps, encara els dura.

Com sempre, m´he rigut molt i he gaudit d´aquesta novel·la de MEGAN MAXWELL, ja que sempre aconsegueix amb les seves històries que passis una bona estona, envoltada d´uns personatges, molt ben trobats i situacions còmiques, tendres, passionals que fan que no puguis deixar de llegir.

                             ¿Y a ti qué te importa?, MEGAN MAXWELL
                             Esencia
                             Valoració: 10