18 de novembre 2011

Belinda


Gràcies a la reedició que se n´ha fet enguany, hem pogut recuperar la sèrie de novel·les eròtiques que ANNE RICE, va escriure a finals dels anys vuitanta, sota el pseudònim d´ANNE RAMPLING. La primera va ser “Hacia el edén”, jo us vull parlar de la segona, “Belinda”, que porta el nom, precisament de la seva protagonista.
Jeremy és un famós il·lustrador infantil que coneix a Belinda, durant la presentació del seu últim treball. Des del moment que la veu, queda captivat per aquesta joveneta de setze anys que se´l mira provocativament. És molt sensual, desinhibida, amb un toc d´innocència que amaga, en realitat, una maduresa sexual impròpia de la seva edat. Tot això, fa que la converteixi en el seu objecte de desig, en la seva obsessió, en l´instrument per poder realitzar totes les seves fantasies sexuals. Però qui és ella realment?És un misteri del que Jeremy necessita saber-ho tot, vol estar segur que ningú vindrà a prendre-li el seu preciat tresor, que estarà amb ell per sempre.
Després de tenir-nos acostumats a les seves novel·les de trama vampírica o de terror, ANNE RICE, (ANNE RAMPLING) ens sorprén gratament amb una història d´amor amb un cert toc eròtic, però després d´una primera part de l´obra, molt ben resolta, on veiem com va evolucionant aquesta història, a través del desig, de la passió, fins a arribar a l´amor, en la segona part, on Belinda ens explica el que amagava i finalment en el desenllaç, es recrea explicant-nos fets que sí que són interessants, però que fan perdre intensitat al conjunt de l´obra, pel meu gust li queda un pèl llarga.

                      Belinda "Belinda", ANNE RICE (ANNE RAMPLING)
                      Zeta bolsillo
                      Valoració:5