08 de novembre 2011

Días eternos


Aquesta novel·la juvenil, ens parla de Lenah, una de les vampires més temudes i sanguinolentes des de fa cinc-cents anys que ara el que realment dessitja és deixar enrere tot aquest món i tornar a ser mortal. Vol tornar a gaudir del sol, del plaer de sentir el tacte del que toca, tornar a tenir sentiments i ser estimada, en definitiva, sentir-se viva altre cop. Gràcies a un ritual es converteix de nou en una noia de setze anys, però la seva felicitat es veurà truncada per què no tothom estarà d´acord amb aquesta decisió que ha pres, el seu antic clan la reclama com la seva reina vampira. Tot això se´ns explica enllaçant “flashbacks”, que ens permeten conèixer detalls de la vida anterior de Lenah com a vampira i la seva transformació com a tal, amb els nous moments de la seva nova vida actual, ja convertida en mortal.
Ens trobem davant d´una altra novel·la vampírica, on aquest cop, s´intercanvien els papers, ara és la vampira la que vol ser mortal.
Aquesta primera entrega que formarà part d´una trilogia, és el debut literari de REBECCA MAIZEL. Ara ens toca esperar i veure com l´autora desenvolupa en els propers dos llibres la trama que ha començat

                         Días eternos "Infinite days", REBECCA MAIZEL
                         Puck
                         Valoració:8