15 de setembre 2012

Una casa llena de palabras


Les germanes Andreas: Rose, Bean i Cordy, tornen a casa dels seus pares afincats al poblet de Barnwell, cadascuna per un motiu diferent, donant per suposat que la seva tornada es deguda a que la seva mare té càncer i ha de fer unes sessions de quimioterapia.

En un bon principi, cap de les tres expliquen realment, que les ha portat de nou al poble on van nèixer, però poc a poc, la convivència entre unes i altres, farà que els seus secrets surtin a la llum.

Rose, a punt de casar-se amb Jonathan, torna a casa, perquè a aquest li han ofert una plaça com a professor a Oxford, Anglaterra. Ell vol que Rose l´acompanyi, però aquesta no vol deixar la seva vida estructurada i rutinària i s´escuda en la malaltia de la seva mare, mentres pensa que ha de fer.

A Bean, l´acomiaden de la feina, perquè descobreixen que els roba, al quedar-se sense diners, decideix tornar a casa.

Cordy es queda embaraçada, quan té una aventura amb un pintor, torna a casa, esperant que, com sempre, li resolguin la vida.

Deliciosa primera novel·la de l´escriptora, ELEANOR BROWN, que d´una manera fluida ens anirà explicant totes les històries de les protagonistes, enllaçant-les amb cites del mestre SHAKESPEARE, que sempre les ha acompanyades al llarg de la seva vida, ja que el pare de les tres germanes n´és un devot seguidor. Així veurem com cadascuna, anirà resol·lent els seus problemes, trobant l´estabilitat i la felicitat que tant desitjaven.

                      Una casa llena de palabras, "The weird sisters",
                                                        ELEANOR BROWN
                     Rocaeditorial
                     Valoració: 8