02 de novembre 2012

Amante mío


“Amante mío”, és principalment la història de John i Xhex. John està profundament enamorat de Xhex i encara que es pensa que és un amor no correspost, no per això deixa de buscar-la, ja que Xhex va ser capturada, al final de l´anterior llibre “Amante vengado”, per Lash, antic vampir, convertit ara en restrictor. Després d´un mes de patir tortures i violacions a mans de Lash, Xhex aconsegueix escapar i es refugia al seu pis secret del qual només John en coneix la ubicació i gràcies a la Dra. Jane i a que s´alimenta de John, poc a poc s´aniràrefent de les ferides i també a mida que la relació amb John es va fent més intensa, també canviarà la manera de veure´l i començarà a tenir uns altres sentiments cap a ell.

Però també s´entrellacen altres històries:
La de Payne, germana perduda de Vishous i la de Blay i Qhuinn, els quals veuen minvada la seva relació d´amistat quan Blay es declara a Qhuinn, uns quants llibres enrera.

El següent llibre de l´autora J.R WARD, serà el de Payne, però jo el que tinc ganes de llegir és el que ens parli de Blay i Qhuinn, per què en aquest “Amante mío”ens deixa entreveure que pot haver una possibilitat per què la seva història tiri endavant.  

                                    Amante mío, "Lover mine", J.R WARD
                                    Punto de lectura, Suma
                                    Valoració: 9