30 de novembre 2012

El libro de la alquimista


Després d´estar-se dos mil anys, sense poder tenir emocions, ni sentir quan algú el toca, Cahal, recupera aquestes sensacions, quan troba a Mizar. El particular sentit d´humor dels Deus, fa que aquesta, que és la seva cáraid, sigui també, al principi, la seva torturadora. Però ara s´han intercanviat els papers i és ara Cahal, el que tormenta a la seva parella de vida, fins que es doni compte de que es pertanyen l´un a l´altre. Vol tornar-li tot el mal que li ha fet i convertir-la en vaniria per poder estar per sempre amb ella.

Miz no pot entendre per què aquest home es comporta així amb ella, si, com diu ell, ella és la seva parella de vida. Per a una científica, com ella, que tot ho ha d´analitzar, això li sembla impensable, ella no pot pertànyer a un monstre com ell, tem perdre la seva intel·ligència i el que és més important, la seva cordura, però no pot evitar sentir-se atreta per ell, creu que només és una reacció física que respon a la immensa atracció sexual que hi ha entre ells.

Cahal només vol una entrega completa de la seva cáraid, sentir-se estimat, que tingui el mateix desig que sent ell per ella, que estigui boja per ell, de la mateixa manera, que ell ho està per ella, però Miz, després de patir un trauma quan era petita i de sentir-se enganyada pels que ella creia que l´estimaven, no pot deixar-se anar, ni expressar lliurament els seus sentiments.  
Aconseguirà desfer-se de la fredor que sent? S´adonarà que Cahal és veritablement el que la complementa?

No he hagut d´esperar molt per tornar a llegir un altre intens llibre, escrit per LENA VALENTI. Cadascun d´ells és una lluita constant entre el desig, la passió, que a través del sexe, ens porten cap a un únic sentiment: l´amor. Les seves històries són tant addictives, que gràcies a la gran sensualitat que desprenen, et fa impossible deixar de llegir-les. Qui serà el proper protagonista de les seves aventures sexuals?
S´accepten apostes…   

                                    El libro de la alquimista, LENA VALENTI
                                    Editorial Vanir
                                    Valoració:  10