21 de novembre 2012

La vident



A  Birgittagarden,  centre de menors, es produeix un doble assassinat, per una banda una de les internes,  la Miranda, i per l´altra, l´infermera Elisabet Grimm, que aquella nit hi feia la guàrdia. Una trucada d´una de les noies, alerta la policia del fet. Quan hi arriben, hi regna el caos,  ja que algunes de les noies han vist morta la Miranda, la qual està estirada al llit amb les mans que li tapen la cara. Totes les evidències apunten a que l´assassina ha estat la Vicky, que en aquests moments, està desapareguda.

Així doncs, la policia i l´investigador que treballa amb ells, en Joona, hauran de trobar-la i descobrir si ella és l´autora dels fets. També els ajudarà, una dona que es fa passar per vident, la Flora, però que aquest cop tindrà un paper important en el cas.

Tercera novel·la escrita per Alexander Ahndoril i Alexandra Coelho Ahndoril, sota el pseudònim de LARS KEPLER, que després dels seus èxits anteriors, “L´hipnotitzador” i “El contracte”, continuen la seva trajectòria literària amb aquesta nova obra, “La vident”, creant una intrigant novel·la negra molt curosa amb els detalls que et manté expectant, mentre la investigació del cas es va duent a terme.

                                        La vident, "Eldvittnet", LARS KEPLER
                                        Amsterdam, Planeta
                                        Valoració: 8