25 de novembre 2012

Sed de amor


Lachlain, rei dels licàntrops, s´ha passat un munt d´anys, a les catacumbes que hi ha a París, sent presoner dels vampirs, però quan percep que la seva parella de vida, està a prop del seu lloc de captiveri, decideix deslliurar-se de les cadenes que li impedeixen estar al seu costat. Però el destí li jugarà una mala passada, ella resulta ser un vampir, la seva espècie rival, de totes maneres anirà a buscar-la.

Per la seva banda Emmaline, mig vampir per part del seu pare i mig valquiria per part de la seva mare, es troba a París recopilant  informació sobre els seus pares. De sobte, una nit es atacada per Lachlain que la reclama com a seva i se l´emporta contra la seva voluntat, després de passar la nit al seu hotel, cap a la seva terra, Escòcia.

S´anirà desenvolupant entre ells una relació barreja d´amor i odi que anirà a més, a través de la passió i el desig que senten l´un per l´altre.

L´autora, KRESLEY COLE, ha estat una gratificant sorpresa dins del panorama de la novel·la, qualificada com a romàntica paranormal. Aquesta “Sed de amor” és la primera de la “saga dels immortals” que crea una gran addicció, no pots deixar de llegir-la, immersa en la passió i el desig que desprenen les seves pàgines i inquieta per saber que els hi succeïrà als nostres personatges. 

          Sed de amor, "A hunger like no other", KRESLEY COLE
          Rba, Esencia, Booket
          Valoració: 9