26 de gener 2013

El arte de complacer


Lissa i Colin es coneixen quan ella presenta el seu últim llibre a la fira de Francfort. Des del moment en que Colin l´aborda a la fira, comencen una intensa relació sexual , basada en els desitjos més íntims que Lissa sempre ha tingut i que sempre ha volgut provar. Sembla que Colin conegui exactament el que ella vol a cada moment, sense que sigui necessari dir-li res. Es va creant així una complicitat, amb la que obtindrà, a través del dolor un inmens plaer, que no creia fos possible.

Viatjaran per diferents ciutats europees  on servint-se de diferents escenaris,  realitzaran noves pràctiques sexuals, que, cada cop esdevindran més creatives i artístiques.

Però Lissa, descobrirà que Colin no és l´únic instigador d´aquestes experiències sexuals, algú més li proposa a Colin, noves i plaents maneres per a anar avançant en aquesta relació,  amb les quals fruïran, cada vegada més d´aquest plaer que ambdós obtenen.

Interessant obra de l´escriptora, ALISON TYLER, coneguda autora dins d´aquest gènere eròtic en el que ha escrit, des de fa gairebé vint anys, sobre els diferents temes tabús que el componen: fetixisme, bondage , relacions gai-lèsbiques…
“ El arte de complacer”, és la primera novel·la traduïda que tenim d´ella, en la que d´una manera planera ens endinsa en aquest món de l´erotisme.

És també autora de l´antologia de relats eròtics, “Pide un deseo”, editada també per Booket.

                            El arte de complacer, "Learning to love it",
                                                                    ALISON TYLER
                            Booket
                            Valoració: 10