12 de gener 2013

Pídeme lo que quieras


Judith treballa a l´empresa Müller, des de fa ja un temps. Eric Zimmermann, amo d´aquesta, va a Madrid, per a supervisar les diferents delegacions que tenen a Espanya. Quan es fixa en Judith s´encapritxa d´ella i comencen una tórrida aventura, durant la que Eric, la iniciarà en pràctiques sexuals a les que no està gens acostumada. Tot i sent així, fruïrà d´elles com mai s´hagués imaginat que faria. Poc a poc, l´atracció que senten l´un per l´altre, combinada amb els seus jocs sexuals, farà que la seva relació vagi a més. Però sembla ser que persones del passat d´Eric volen interferir en aquesta i provocar situacions que els portin al seu distanciament i possible ruptura d´aquesta relació que han anat creant.

MEGAN MAXWELL, coneguda autora, fins ara del gènere romántic i de l´anomenat chic-lit, s´atreveix també amb la novel·la erótica, que tant s´ha posat de moda, després de les “Cinquanta ombres d´en Grey”, escrita per E.L JAMES.

Combinant un toc de romanticisme, escenes carregades d´erotisme i un toc d´humor, crea una excitant i interessant obra que juga amb diferents punts tabú, dins dels jocs sexuals entre parelles.

Però haurem d´esperar al següent llibre que ha escrit l´autora, "Pídeme lo que quieras, aquí y ahora", per saber el desenllaç d´aquesta història, el qual serà publicat properament.

                                  Pídeme lo que quieras, MEGAN MAXWELL
                                  Zenith
                                  Valoració: 10