31 de desembre 2012

Diari d´una submisa


“Diari d´una submisa”, és la història de Sophie Morgan. Escrita utilitzant aquest mateix nom com a pseudònim, l´autora “protagonista”, és una periodista britànica, que ens explica en primera persona i a vegades dirigint-se directament al lector, com l´interés en diferents pràctiques sexuals que combinen el sado masoquisme, la faran esdevenir una bona submisa.

Per què això és el que Sophie sempre ha desitjat, tenir un amo dominant que la sotmeti, per així, poder aconseguir en les seves relacions sexuals, més plaer , a través del dolor.

Al principi té un bon ritme, mentres ens va mostrant les diferents parelles, començant amb un pre-escalfament, durant els anys d´universitat fins a arribar a Thomas, que serà el seu primer amo dominant, però cap a la meitat del llibre aquest ritme es perd i s´estanca una mica, a l´igual que la història de Thomas amb Sophie, aquesta es torna una mica avorrida, ja que sembla, que l´autora està més preocupada en mostrar-nos les diferents situacions a la que es veu sotmesa Sophie, més que en aconseguir una bona trama argumental.

Per sort això canvia, al mateix moment en que Sophie també canvia de parella i entra en escena el seu segon amo dominant, en James. Amb aquest hi ha una connexió més profunda que la que tenia amb Thomas i així esdevé la millor parella, ja que combina a la perfecció, la relació entre dues persones que s´agraden tant física com personalment, amb les pràctiques atípiques que tant li agraden a Sophie, aconseguint donar-ho tot sempre, tot i que algunes d´elles no siguin del seu agrat i així, poc a poc s´anirà convertint en la perfecta submisa.

                        Diari d´una submisa, "Diary of a submissive",
                                                                  SOPHIE MORGAN
                        Rosa dels vents
                        Valoració: 6