18 d’agost 2013

El libro de Ardan



Ardan ha esperat molt temps per poder venjar-se de Brynn i ara que s´han retrobat no veu el moment de fer-li pagar tot el mal que va sentir, quan aquesta el va abandonar al Valhall, dient-li que mai l´havia estimat. Però inclús quan l´està maltractant, fent-la la seva “esclava”, humiliant-la davant de tothom, no pot creure´s que encara té sentiments cap aquesta dona, que segons el seu parer no mereix res més que dolor.

Per la seva banda Brynn, no pot creure´s el que li està passant. L´home que ella estimava, bé que encara estima, l´està maltractant descarregant sobre ella tota la ira que ha anat acumulant durant tots aquests anys, creient-se que ella el va trair.Però no va ser així, va haver de triar entre ell i la promesa que va fer de protegir a la seva nonne i encara que el seu cor es va trencar al fer-ho, va haver de decidir abandonar a Ardan i deixar-lo creure que ella mai l´havia estimat. Si ell li preguntés ella li explicaria la veritat, però a Ardan no li interessa parlar, només vol fer-li mal, creient que així el seu dolor desapareixerà, però podrá comprovar en la seva propia pell que no será així.

I de nou, LENA VALENTI, em torna a sorprendre amb aquesta nova novel·la que ens parla de la relació entre Brynn i Ardan. Potser a alguns els pot semblar dura i forta, però penso que pel carácter dels seus personatges, no podria haver estat d´una altra manera. I com bé diu LENA, “En l´amor no hi ha paraula segura”. Espero que la disfruteu tant com he fet jo.

                                              El libro de Ardan, LENA VALENTI
                                              Editorial Vanir
                                              Valoració: 10