20 d’agost 2013

Postdata: t´estimo



Quan Gerry mor, el món s´enfonsa per Holly. La vida que havien compartit, que havien viscut junts s´ha acabat. No pot viure sense ell, no pot seguir endavant.

Però Gerry, mentres estava malalt, preveient tot això, li deixa una llista de coses a fer, per quan ell ja no estigués al seu costat. Així, escriu varies cartes, que li va fent arribar a Holly, una per cada mes, per ajudar-la  durant aquest  primer any.

Encara que no està sola, ja que té el suport de la seva familia i de les seves amigues, Sharon i Denise, sembla que només l´ajuden a seguir aquestes cartes mensuals que li va deixar el seu marit.

Però per molt que segueix fervorosament  els consells que Gerry li dóna cada mes, Holly ha d´aprendre a tornar a viure, encara que sigui dolorós.

Excel·lent novel·la de CECILIA AHERN, que he tingut el plaer de rellegir, on se´ns dóna una visió optimista, de com seguir endavant després de perdre a la persona estimada. Amb tocs d´humor i una gran comprensió davant de la pérdua de la nostra protagonista, l´autora ens fa viure aquesta història d´amor inacabada per una mort, convertint-la  en una continuació de la mateixa, durant el temps de dol que Holly ha de passar.

              Postdata: t´estimo, " P.S I love you ", CECILIA AHERN
              Columna, Vergara
              Valoració: 9