13 d’agost 2013

La tormenta del arcángel



Després de rebre la notícia que el consort de Neha, ha estat assassinat, Rafael decideix enviar a Jason, el seu cap d´espies per què investigui qué ha passat. Però per seguir endavant amb la investigació, Jason haurà de fer el vot de sang que el vincularà  amb la filla de Neha, Mahiya. Fent això passarà  a formar part de la família i haurà de protegir els seus interessos, sigui el que sigui, el que descobreixi.


Però l´assassinat d´Eris no será l´únic que succeirà. Ajudat per Mahiya, Jason anirà recopilant proves i dades per saber qui està matant als membres del regne de Neha. 


Durant aquest procès, començarà a sentir un interés cap a Mahiya. Però Jason ha patit molt i sap que no es pot donar del tot, encara que ho vulgui. Mahiya que sembla entendre´l més del que mai ningú ha fet, agafarà allò, que de moment Jason pot donar-li sense esperar res més, encara que ella desitjaria molt més.


Nova novel·la del gremi dels caçadors, on NALINI SINGH, ens torna a oferir una història carregada d´erotisme i passió, dins d´aquest món on conviuen sers que tenen dins seu un intens i elevat conflicte d´emocions , i que no desitgen res més que compartir-les quan es troben amb qui realment mou aquesta càrrega interior.  

                       La tormenta del arcángel, "Archangel´s storm", 
                                                                       NALINI SINGH
                       Debolsillo
                       Valoració: 9