06 de novembre 2013

Cómo matar a una ninfa



Ada Levy, reportera per una revista, especialitzada en viatges en ruta en moto, accedeix a ajudar al seu amic Enrico, detectiu privat, en un dels seus casos. 

La model d´origen italià, afincada a Andalusia, Maria Vila, ha desaparegut i junts han de trobar-la i saber què ha passat amb ella. Ada pensa que la seva desaparició guarda relació amb l´anomenat “assassí de la foguera”, que està creant la seva particular caça de bruixes, ja que crema a les seves víctimes, al cap de quinze dies del seu segrestament, després d´haver-les torturat.

Així seguint el seu instint s´embranca en una aventura en solitari cap a la recerca d´aquest sinistre assassí, ja que  finalment, Enrico ha de marxar a Itàlia per ocuparse d´uns assumptes.

I jo seguint el meu instint literari, he pogut comprovar gratament, que aquest llibre “Cómo matar a una ninfa”, escrit per l´autora CLARA PEÑALVER, tenia tanta bona pinta, com la que em va donar, al tenir-lo entre les mans.

L´autora utilitza a la seva protagonista Ada, com a narradora de la novel·la, incorporant-hi elements propis del gènere negre i d´intriga amb uns tocs d´humor i romanticisme. Amb un estil fresc i natural, ens va explicant una història que enganxa des del començament, intercal·lant episodis de la vida quotidiana de la protagonista.

M´ha agradat també la seva pròpia i subtil propaganda d´ella mateixa, al fer esment, per part d´Ada, de la seva anterior novel·la “Sangre”.
Molt recomanable, encara que es fa molt curta, ja que no pots deixar de llegir-la.

                             Cómo matar a una ninfa, CLARA PEÑALVER
                             Random
                             Valoració: 10