30 de novembre 2013

Hermana



Quan Beatrice rep una trucada de la seva mare, dient-li que la seva germana petita, Tess, ha desaparegut, no dubta en deixar la seva vida cómoda a Nova York i anar cap al seu Londres natal. Un cop allà col·laborarà amb la investigació policial, per a descobrir què ha passat amb la seva germana. Però quan la policia dóna per resolt el cas i ella no està conforme amb la resolució final, començarà la seva particular recerca de la veritat.

Fent-ho descobrirà uns aspectes de la seva germana que desconeixia.

 Beatrice, no pararà fins saber què va passar-li realment a Tess, encara que a ulls de la policia i de la seva pròpia família quedi com una paranoica lunàtica.

Inquietant aquesta “Hermana”, de l´autora ROSAMUND LIPTON. En ella veiem el que una germana està disposada a fer per a descobrir què ha passat realment, encara que ella en surti mal parada. Aquesta tenacitat juntament amb la intriga angoixant, de vegades, que tant bé ha sabut crear ROSAMUND, fan que no puguis deixar de llegir-la, posicionant-te a favor de Beatrice i esperant que sigui ella i no la policia la que tingui raó del que veritablement li va pasar a Tess. Cal dir també, que hi ha alguna sorpresa final que fa que aquesta “Hermana”, sigui tant bona. 

                                   Hermana, "Sister", ROSAMUND LUPTON 
                                   Principal de los libros
                                   Valoració: 8