12 de novembre 2013

Sangre



Valen, és una escriptora de novel·la romántica i propietària, junt amb el seu amic Peter del bar Dhampir. Una nit, mentre estan tenint relacions íntimes, prova la sang de Peter. El que comença com un joc, dins de les seves experiències sexuals, acaba convertint-se en una obsessió que ha d´aprendre a control·lar. Per què, de cop i volta, no pot pensar en res més que en la sang? Per què sembla que la necessita cada vegada més?

Milers de preguntes bullen al seu cap i no serà fins que es trobi amb Axel que aquestes obtindran resposta.


Aquest li explicarà el perquè d´aquesta ansietat de consumir sang i li descobrirà un món nou al que ella pertany, sense saber-ho.


Aquesta va ser la primera novel·la publicada per CLARA PEÑALVER.


Completament diferent a la seva següent novel·la, “Cómo matar a una ninfa”, aqui ens endinsa,  juntament amb els seus personatges, a un món fantàstic, molt ben definit i  molt proper a les històries de vampirs, sempre seguint el toc personal de l´autora. 


Obra molt ben documentada dins del gènere “gótic”, on trobem una altra història addictiva, sense perdre aquestes petites dosis d´humor, sexe, violència i romanticisme, amb les que ens està acostumant, CLARA PEÑALVER, amb les seves històries.


Desitjo que us agradi tant la seva obra, amb la que personalment estic disfrutant tant i només ens queda esperar expectants la publicació de la seva propera novel·la.

                                                        Sangre, CLARA PEÑALVER
                                                        Debolsillo
                                                        Valoració: 10