08 d’octubre 2014

La llamada del ángel



A l´intentar aconseguir la única taula que queda lliure a la cafeteria de l´aeroport JFK, Madeline i Jonathan, xoquen, i tot el que portaven cau pel terra.

Un cop arribats al seu destí, ella a París i ell a San Francisco, comproven que han intercanviat els seus mòvils, sense adonar-se´n. Es truquen i decideixen enviar-se´ls per missatger, però al final no podran.

Encuriosits, començaran a tafanejar cadascú el telèfon de l´altre, descobrint molt més del que s´esperaven.

El que en un principi, pot semblar una senzilla història, amb tocs romàntics, farà un gir i es transformarà en una intrigant novel·la amb elements del gènere negre.

Utilitzant com a base argumental, la curiositat dels nostres protagonistes, l´autor, GUILLAUME MUSSO, va creant una trama plena d´intriga, amb la que ens va descobrint una mica més del passat dels nostres protagonistes, que sense saber-ho, feia temps que el destí ja havia unit.

Així ens trobem amb una trepidant història que anirà desenvolupant-se, a mida que també ho facin les investigacions de Madeline i Jonathan, primer per separat i després unint forces, desembocant a un final que poc t´esperes quan comences a llegir “La llamada del ángel”.

Per ser la primera novel·la que llegeixo d´aquest autor, n´he quedat plenament satifeta, será qüestió de seguir d´aprop la seva feina.

                            La llamada del ángel, "L´appel de l´ange", 
                                                             GUILLAUME MUSSO
                            Debolsillo
                            Valoració: 8