15 de febrer 2015

La librería de los finales felices



Després d´estar un temps mantenint correspondència amb Amy, Sara decideix deixar la seva Suècia natal i anar al poble de Broken Wheel a fer-li una visita. Però quan hi arriba, Amy ha mort.


Tot el poble es volca en ella per què és la turista / convidada d´Amy i a aquesta li hagués agradat que la tractessin bé.


Tal com havien acordat amb Amy, va viure a casa seva, però Sara està incòmoda amb la situació per què ningú deixa que pagui un lloguer i a més sempre la conviden a tot. Per això, decideix muntar una llibreria amb els llibres que Amy tenia que serà pel poble.


KATARINA BIVALD, ha escrit una novel·la deliciosa.


Feia temps que una novel·la no m´agradava tant com aquesta “Librería de los finales felices”, m´he sentit talment com si fos una nena petita llegint-la i que acabés de descobrir un tresor, a més sembla realment que estiguis dins d´un episodi de series com “Hart of Dixie” o “Chicas Gilmore”, és l´ambient que es respira mentre vas llegint.


Trobo que és la lectura ideal pels que som amants dels llibres. També cal esmentar les referències que se´n fa a l´obra, tant de llibres, passatges o autors, amb això l´autora et fa apropar més als llibres que penso que en aquesta obra també són els protagonistes.


M´he sentit una mica identificada amb la protagonista amb el fet que sempre estic acompanyada per un bon llibre i també, com ella, sempre busco el llibre més apropiat per cada tipus de persona.

Molt recomenable. 

La librería de los finales felices, 
"Läsarna i Broken Wheel rekommenderar"
                                                                                                                                             KATARINA BIVALD
Planeta
Valoració: 10