21 de febrer 2015

Ofrenda a la tormenta



Encara que tant la seva família com els companys de la comisaria, donen per morta a Rosario, Amaia sent en el seu interior que no és així i que tornarà per acabar amb ella, només té el suport del seu company Jonan.

Però la rutina continua i es veuen immersos en un cas que s´anirà complicant a mida que avança la investigació. En un primer moment sembla que és un cas més de mort súbita d´un bebé, però després se n´adonaran que se´ls planteja un cas difícil, ja que sembla ser tot un entremat que implica a una secta creada fa anys i que operava al vall de Baztán.

Tot això remourà en Amaia records dolorosos, que li faran recordar la mort de la seva pròpia germana.

Després d´acabar-me aquest últim llibre, “Ofrenda a la tormenta”, que és el que tanca aquesta inquietant i intensa trilogia de Baztán, escrita per DOLORES REDONDO, només puc tenir paraules d´admiració cap a ella. El que l´autora ha aconseguit amb només tres llibres, pocs escriptors ho assoleixen. És molt difícil mantenir l´intesitat de l´intriga durant els tres llibres i ella a part de fer-ho a la perfecció, fa que aquesta augmenti amb cada llibre, fent que cadascun sigui millor que l´anterior.

Per a mi és una gran exponent dins de la novel·la negra, una gran descoberta, que seguiré d´aprop per a seguir disfrutant de la seva excepcional obra.

                             Ofrenda a la tormenta, DOLORES REDONDO
                             Destino
                             Valoració: 10