28 de febrer 2015

Una chef con estrella



Després de rebre injustament una crítica nefasta, Georgia perd la seva feina de xef a un prestigiós restaurant de Manhattan i per acabar-ho de rematar, tambe trenca el seu compromís amb Glenn. Així es veu sense feina ni parella i decideix que el millor serà un canvi d´aires.

Aleshores, prova sort posant-se en contacte amb una antiga amiga i brillant xef italiana, Claudia Cavalli que li ofereix formar part del seu equip a la nova trattoria que muntarà a la Toscana.

Al principi, creu que ella serà la xef, però queda rel·legada a sous-xef. Després de la decepció inicial, poc a poc anirà integrant-se i aprendrà a treballar en equip i podrà oblidar-se dels seus fracasos i començar a pensar en com aconseguir el futur que sempre havia desitjat.  
  
Combinant dues de les meves passions: la cuina i Itàlia, JENNY NELSON, amb la seva deliciosa i tendra novel·la “Una chef con estrella”, ens fa viatjar de Manhattan a la Toscana, seguint els pasos de Georgia on aprendrem, com ve diu en un moment de l´obra, a disfrutar de l´avui i oblidar l´ahir. 

És una obra on veurem que sempre són valides les segones oportunitats i on es demostra que si hi poses de la teva part podràs aconseguir allò que més desitges.

                                Una chef con estrella, "Georgia´s kitchen"
                                                                      JENNY NELSON
                                Maeva
                                Valoració: 8