10 de març 2015

After 3. Almas perdidas



Mentres Tessa i Hardin están intentant sol·lucionar les seves discrepàncies a la seva relació de parella, Tessa es troba al seu pare, al qual feia uns nou anys que no veia. I no és precisament com ella havia pensat que seria, pensava que potser ja estaria reformat, com el pare de Hardin, però no és així, el seu pare segueix sent un borratxo i a més també viu al carrer. Però sembla que vol intentar-ho per a recuperar el temps perdut amb Tessa.


A tot això també se li ha d´afegir que Tessa vol marxar a Seattle i Hardin, no. Serà una prova més per saber si la seva relació resistirà tants canvis.


En aquesta tercera part d´After, tot semblen problemes, però poc a poc anirant avançant, per què el que si tenen clar és que no poden estar l´un sense l´altre, encara que algunes vegades sigui difícil la convivència o les petites trabes que es van trobant dia a dia, l´amor i la passió que senten pot amb tot.


És interessant veure com Hardin ha anat evolucionant, ja que no vol perdre a Tessa, que és la primera persona que l´ha estimat de veritat, malgrat els defectes que ell té,  i ella també l´ajuda a augmentar la seva autoestima, per què sempre s´ha sentit rebutjat per tothom i el seu comportament violent per la ira acumulada que té envers el seu pare tampoc ha ajudat gaire, però amb Tessa al costat està aprenent a canalitzar-la i no treure-la com tenia per costum.


A veure com acabarà la història dels nostres protagonistes, per què tal i com acaba aquest llibre, es preveuen aconteixements intensos.

                                   After 3. Almas perdidas, "After we fell", 
                                                                        ANNA TODD
                                   Planeta
                                   Valoració: 8