18 de març 2015

Sananda. Libro primero



A les Pitiuses viuen les Balanzat, cinc dones de tres generacions, d´una mateixa família. Elles són les encarregades, mitjantçant la seva màgia, de la sanació dels seus habitants i sobretot de l´entorn que les envolta. 

Després de molts anys, la filla mitjana, Alegra, torna a Sananda, la seva llar, en el moment més idoni, ja que haurà d´ajudar a la seva àvia, la seva mare i les seves germanes a preservar les seves estimades illes, que están patint.

També coneixerà a Nil, el primer home que li farà trontollar el seu món.

LENA VALENTI, és per a mi, l´escriptora més versàtil que conec, explora amb gran maestria els diferents subgèneres de la novel·la romàntica, passant per la paranormal, “Saga Vanir”, l´eròtica, “Amos y mazmorras”, la històrica, “Panteras” i ara s´atreveix també amb la fantàstica, amb aquesta trilogia que ha començat amb “Sananda” i sempre amb el mateix bon resultat. Les seves obres són excepcionals, fa que les històries que en elles ens explica, no et deixin indiferent.

En aquest primer llibre, es centrarà en la història d´amor entre Alegra i Nil, combinant la fantasia i la màgia de les Balanzat, juntament amb els tocs de passió i romanticisme amb els que ens té acostumats.

És una aposta difícil, però el seu públic fidel segur que quedarà encantat.

No veig el moment de continuar amb aquesta nova i apassionant trilogia, que realment m´ha captivat.

                                   Sananda. Libro primero, LENA VALENTI
                                   Editorial Vanir
                                   Valoració: 10