24 de març 2015

Legado mágico



Branna des de sempre ha estimat a Finn, però quan de joves comencen la seva relació, veu que té la marca del seu enemic mortal, això la espanta i fa que l´allunyi d´ella, encara que els seus sentiments per ell no canvïn.

D´això han passat molts anys i encara que la prioritat és acabar amb Cabhan, per així poder continuar tranquils amb les seves vides, Branna ja no pot negar-se a sí mateixa per més temps que està enamorada de Finn.

A l´adonar-se que Finn és un més d´ells i que mai els trairà, Branna decideix que ja és moment de donar una oportunitat al que senten l´un per l´altre.

Amb aquesta tercera novel·la, “Legado mágico”, NORA ROBERTS acaba la trilogia que va començar amb “La bruja oscura” i “Hechizo en la niebla”.

Encara que en aquest llibre, tots junts segueixen ideant la manera d´acabar amb Cabhan, també és el llibre dedicat a Branna i Finn. Els quals ja han esperat massa temps per estar junts i ara sembla que és el moment idoni, ja que tots están més forts, han aprés dels seus errors i lluitaran fins al final per poder treure a Cabhan de les seves vides.

                    Legado mágico, "Blood magick", NORA ROBERTS
                    Debolsillo
                    Valoració: 9