02 de juny 2015

Esclavo de tus deseos



Cata odia la màgia des que la seva mare va morir per culpa d´ella, així és que no vol saber-ne res. Però quan un ser l´assetja buscant una clau que ella no sap si la té, haurà de fer front a les seves pors i invocar al geni que s´amaga dins d´un braçalet que pertanyia a la seva àvia.

Quina serà la seva sorpresa al descobrir al magnífic geni que hi havia dins, el qual a part de donar-li els desitjos que ella demana, s´encarregarà també de protegir-la. Encara que ella voldria que fes molt més que això. Per culpa d´això mantindrà amb ella mateixa una lluita interior, decidint si ha de caure o no  a la temptació que aquest geni li provoca.

Yinn, que en realitat es diu Abdel Wahed, és un geni de l´aire, que sempre està acostumat, quan la que li invoca és una dona, a complaure-la en el genuí sentit de la paraula. Però el que troba en Cata és diferent al que sempre havia sentit envers les seves anteriors mestresses, amb ella sent molt més que amb les altres i només pensa en fer-la seva. Però abans de tot, ha de protegir-la, ja que els que busquen la clau, volen matar-la.

Aquesta “Esclavo de tus deseos”, és una novel·la completament diferent a l´anterior de LOLA P.NIEVA, “Los tres nombres del lobo”. Aquesta és molt fresca i divertida, amb tocs de fantasia i com l´anterior amb dosis de sensualitat i passió.
Seguirem atentes a aquesta autora, esperant la continuació d´aquella meravellosa, “Los tres nombres del lobo”.

                                      Esclavo de tus deseos, LOLA P.NIEVA
                                      Esencia
                                      Valoració:9