13 de juny 2015

Alguien como tú



La bombolla on estaven summergits Alba, Hugo i Nico, ha petat. Han començat a sentir més del que es pensaven i a més els gelos i el saltar-se algunes normes, ha fet que tot es desmoroni. Després d´una forta baralla es separen com si les intenses últimes setmanes no haguessin existit.

Els tres estan enfadats, decebuts i dolguts. Alba beu per oblidar i els nois segueixen enrabiats, sobretot Nico.

Però poc a poc, Hugo i Alba tornen a parlar i a voler que les coses s´arreglin entre ells, amb Nico tindran una mica més de feina per a fer, ja que el seu orgull no li fa veure que s´han equivocat els tres.

Després d´una dura campanya de reconciliació Alba aconseguirà que Nico torni a parlar amb ella i poc a poc sembla que tot podrá arreglar-se, però serà com abans?

Hauran de tornar a decidir cap a on anirà aquesta peculiar relació que tenen, perquè amb el que sí estan d´acord és que no poden estar separats.

Aquesta segona part de “Mi elección”, és un estira i arronsa entre els tres per poder aconseguir estar junts i que ningú acabi ferit.

Realment és difícil afrontar una relació a tres, sense que cap en surti mal parat, però sembla que amb una mica d´esforç per part dels tres aconseguiran el seu propòsit o potser no…

Ara falta veure com serà la tercera part final i quin desenllaç ens té preparat l´autora.

                                    Alguien como tú, ELÍSABET BENAVENT
                                    Suma
                                    Valoració: 10