21 de juny 2015

Alguien como yo



Després d´estar una temporada mantenint una relació a tres, on semblava que tots hi estaven d´acord, Hugo sent que no pot més amb aquesta situació i decideix abandonar aquesta atípica relació, deixant que Nico i Alba segueixin sols endavant d´aquesta. I així ho fan un temps, però la relació se´n resenteix,però no és perquè aquesta vagi malament, si no que senzillament, falta Hugo per acabar de completar-la.

Després de donar-li moltes voltes, Alba decideix trencar amb Nico.

Se n´adonen que cadascú vol una cosa diferent i han de decidir qué fer.

Amb aquest tercer llibre acaba la trilogia “Mi elección” d´ELÍSABET BENAVENT.

Cada nova sèrie de novel·les d´aquesta autora, m´agrada més que l´anterior. 
En aquesta podem veure com la història que se´ns explica va evolucionant, començant per una primera part molt intensa, continuant amb una que veiem com s´assenta tot i la última on hi trobem el desenllaç. Totes tres imprescindibles per una bona explicació de l´atípica i interessant història entre Alba, Hugo i Nico. Té moments de tot tipus: còmics, romàntics i sensuals i també alguns més tristos, però en definitiva tots reals.

Crec que des que va començar amb la seva carrera literària, l´autora ha anat madurant i les seves obres cada cop són més complertes, sense deixar de perdre el seu toc especial i fresc amb que les escriu.

                                 Alguien como yo, ELÍSABET BENAVENT
                                 Suma
                                 Valoració: 10