04 de juny 2015

Alguien que no soy



Alba és una periodista madrilenya que es queda sense feina, quan el diari en el que treballa, fa reducció de personal.

Gràcies a la seva amiga Gabi, aconsegueix un lloc a una empresa com a secretària. El primer dia, de camí a la feina nova, coincideix al metro amb un noi guapíssim i no paren de mirar-se. Després descobrirà que és un company que treballa a la seva mateixa planta, Hugo. Però no será l´únic incentiu interessant que trobarà allà, també està Nico, també guapíssim, però al que costa més arrencar-li un somriure.

Després d´una festa d´empresa, Hugo i Nico li oferiran una proposta, que Alba, no sap si acceptar.

Cada vegada que decideixo llegir un llibre d´ ELÍSABET BENAVENT, ja sé que passaré una bona estona, ja que la seva particular manera d´escriure tan fresca, natural i informal, on inclou expresions “gamberres”, fa que no puguis deixar de somriure i que de vegades que se t´escapi alguna riallada.  

Però aquesta nova trilogia anomenada “Mi elección”, és especialment sensual i carregada de molt sexe i passió descontrolada, ja que en ella aborda el tema de les relacions a tres bandes, sempre carregat de tabús, prejudicis i valors morals que sempre influeixen.

Perquè el sexe és sempre sexe? O pot derivar a alguna cosa més, com per exemple: amor… Perquè realment funciona això del “menage a trois” o hi ha algú que en surt escaldat? Totes aquestes preguntes i moltes més són les que bullen al cap de la nostra protagonista Alba, quan comença aquesta nova experiència i algunes de les quals poc a poc, aniran obtenen resposta, mentres es va desenvolupant la història entre ella i els seus dos antagonistes: Hugo i Nico.

Us puc ben dir que he devorat el llibre en dos dies, enganxada total a la història d´Alba, Hugo i Nico, m´he quedat amb ganes de més i de saber a on anirà a parar tot el que ha començat en aquesta primera entrega.

Us aviso que crea adicció…

                                 Alguien que no soy, ELÍSABET BENAVENT
                                 Suma
                                 Valoració: 10