25 de març 2016

El amor es un bocado de nata



El que realment fa feliç a Margheritta és cuinar i ara realment necessita ser-ho, perquè està sense feina, ni amb perspectives de trobar-ne una que la faci sentir bé i per últim s´ha assabentat que el seu marit li és infidel. Sense pensar- s´ho dues vegades, decideix deixar enrere la vida que portava a Roma i tornar-se al poblet de la Toscana, que va deixar per començar una nova etapa a la seva vida quan va conèixer Francesco.


Un cop allà, haurà de decidir qué en farà ara amb la seva vida. S´instal·la amb el seu pare i fa el que fa sempre quan està nerviosa o amb tensió: cuinar. 


Començarà  a somniar en com seria reobrir el restaurant de la seva mare, per així dedicar-se a la seva passió, tenir una feina treballant en el que realment li agrada i amb el que més disfruta, però per això necessita reunir molts diners per tirar el negoci endavant.


El seu amic Matteo l´ajudarà proporcionant-li una feina puntual, treballant ocasionalment com a xef  per a un jove empresari, Nicola Ravelli. 


No será gens fácil, ja que els cops que han coincidit, Margheritta ha hagut de soportar la seva arrogància, però, inexplicablement també s´ha sentit atreta per ell.


El tàndem format per les autores: ELISABETTA FLUMERI i GABRIELLA GIACOMETTI, ens presenten aquesta deliciosa “El amor es un bocado de nata”, transportant-nos a Itàlia, per gaudir dels plaers de la cuina i el·laborant pas a pas d´una apassionada història d´amor entre Margheritta i Nicola. 


De nou, trobo un llibre que combina dues de les meves grans passions: Itàlia i la cuina, totes dues ben acompanyades per una bona història romántica.


Amb ella passarem una bona estona i si després volem, també podrem cuinar amb les receptes de Margheritta que ens ofereixen al final del llibre.

                                                 El amor es un bocado de nata,
                                              "L´amore è un baccio di dama",
                                                        ELISABETTA FLUMERI 
                                                     GABRIELLA GIACOMETTI
                                                 Debolsillo
                                                 Valoració: 8