13 de març 2016

Martina en tierra firme



Martina, després d´assabantar-se d´una informació que hauria de restar al passat de Pablo, però que encara perdura en el present, es sent decebuda perquè no ha estat ell qui l´ha informat i molt perduda, plena de dubtes, ja que s´ha enamorat perdudament d´ell i ha fet el que ella no volia, deixar-se anar, exposar-se i posar-se a les mans d´un altre, sense pensar que acabaria ferida.


Així ara, ha de replantejar-se de nou com tirar endavant amb la seva vida i més amb el que se li ve a sobre…


Pablo no sap com recuperar-la i Martina no sap com actuar: una part d´ella vol perdonar-lo, però l´altra només s´empenedeix d´haver-lo conegut.


En aquesta segona part “Martina en tierra firme”, veurem com anirà evolucionant la relació entre Martina i Pablo, veurem els grans esforços que faran per recuperar la seva estabilitat i tornar a seguir endavant amb la seva història d´amor tant especial. També seguirem d´aprop als altres personatges: Amaia i Javi i Sandra.


Aquesta part final ens farà patir, llegint pàgina rera pàgina, desitjant que tot acabi en bon port, que els nostres personatges vegin el que nosaltres ja sabem des del primer llibre que es pertanyen i que tot és millor si están junts, però tenen un dur camí endavant per arreglar el que ara està tant trencat.


També ens farà estar atents en Amaia i Javi, ara que les coses entre ells comencen a canviar.


Com sempre ELÍSABET BENAVENT, ens farà estar expectants a l´espera d´una bona resolució, crec que no us decebrà.

Una altra aportació de l´autora que m´agrada, és com afegeix breument altres personatges de les seves anteriors obres, fent-los participar de la història, fent "cameos" esporàdics.

                           Martina en tierra firme, ELÍSABET BENAVENT
                           Suma
                           Valoració: 10