Xavier
Kieffer, és un gran xef que no ambiciona tenir estrelles al seu restaurant, ell
prefereix dedicar-se a la cuina tradicional i no haver de soportar la gran
presió que comporta haver de treballar per a aconseguir-les i mantenir-les.
Per
això, quan apareix al seu restaurant de Luxemburg, “Deux Églises”, un crític
gastrònomic de la guía Gabin, no entén qué fa allà. Però això no será el
pitjor, després de menjar-se el primer plat, l´home cau mort enmig del seu
restaurant.
Xavier
començarà una investigació pel seu compte, per saber qué ha passat.
TOM
HILLENBRAD, autor d´aquesta “Un cadáver entre plato y plato”, ens presenta una
obra correcta, ambientada al món gastronòmic, amb alguns tocs de novel·la negra.
És una
llàstima, que l´autor prefereixi centrar-se més en l´entramat del món culinari i la corrupció que existeix dins de les grans
empreses d´alimentació, abans que dedicar-se més en potenciar la intriga, crec
que això li resta dinamisme a l´obra, ja que la part on el xef es converteix en
investigador és el millor de la novel·la.
Un cadáver entre plato y plato,
"Ein kulinarischer krimi",
TOM HILLENBRAND
Debolsillo
Valoració: 6
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada