13 de març 2016

La dieta de las chocoadictas



“La dieta de las chocoadictas”, ens presenta un grup de quatre amigues, que uneixen forces per ajudar-se en les diverses complicacions del seu dia a dia, acompanyades sempre per una gran quantitat de xocolata, la seva gran passió.


Així veurem com s´enfrontaran a marits amb problemes, parelles infidels o alguna altra aportació que fan elles mateixes que hauran de resoldre, però sempre totes juntes podran aconseguir-ho.


És una novel·la, enmarcada dins del génere “chick-lit”, desenfadada i distreta que ens arrencarà més d´un somriure, molt en l´estil d´aquella “Bridget Jones”, escrita per l´autora anglesa, CAROLE MATTHEWS, que ja recull les aventures quotidianes de les noies, en una altra obra anterior a aquesta anomenada “El club de las chocoadictas”, que segurament també és divertida.


És una lectura fàcil, per passar una bona estona, acompanyades per les nostres quatre protagonistes: Lucy, Chantal, Nadia i Autumn, en el marc de la ciutat de Londres, testimoni de les seves vides i bogeries.

                                                 La dieta de las chocoadictas, 
                                                "The chocolate´s lovers diet",
                                                               CAROLE MATTHEWS
                                                 Debolsillo
                                                 Valoració: 7