08 d’abril 2018

El bosque sabe tu nombre

Basondo, finals dels anys vint del segle passat.

La família Zuloaga, a part de ser la més prestigiosa de la zona i posseïr la mina de ferro, que dóna treball a tot el poble, també porta la càrrega d´una maledicció que afectarà a les dues filles bessones del marqués de Zuloaga, Alma i Estrella.

Totes les dones de la nissaga, neixen amb el do de poder fer màgia, que els hi és transmés generació rera generació, però en el seu cas, aquest no els salvarà de que una d´elles mori abans de cumplir 15 anys. 

Així, de la mà de la supervivent, coneixerem la seva història, durant els anys i com farà l´impossible per a aconseguir el que sigui necessari per a defensar el que és seu, costi el que costi.

ALAITZ LECEAGA, amb aquesta "El bosque sabe tu nombre", ens portarà a recòrrer un llarg camí des de Basondo fins a altres llocs del món, on la nostra protagonista, es veurà obligada a utilitzar el seu do per fer prevaler el llegat que li ha vingut imposat, encara que hagi de fer l´impensable per fer-ho. 

És una novel·la molt ben ambientada, on trobem uns personatges molt ben elaborats, que segueixen una trama molt ben creada, que conté elements d´intriga, acció, juntament amb alguns de fantasia, que creen un dinamisme a l´obra, que fan més atraient la història de la família Zuloaga.


                            El bosque sabe tu nombre, ALAITZ LECEAGA
                            Ediciones B
                            Valoració: 10