22 d’abril 2018

El día que se perdió el amor

Una noia que caminava despullada , per la ciutat de Nova York, es conduida a les instal·lacions del FBI, allà serà interrogada per l´inspector Bowring.

Quan la troben, només portava unes petites notes a la mà, on hi ha escrits noms de persones, que segons ella, moriran. Bowring no vol creure-se la, però quan aquesta, li parla del cas que mai ha pogut resoldre, la desaparició de Katleyn Goldman, comença a tenir els seus dubtes.

Després de llegir "El día que se perdió la cordura", obra amb una acció trepidant, completament addictiva, que no et deixa de sorprendre des que comences a llegir-la, no podia perdre´m la seva continuació "El día que se perdió el amor". On JAVIER CASTILLO, completa la història començada, mantenint  la intensitat i creant una obra igual d´addictiva que la primera.

Utilitzant el mateix recurs que en "El día que se perdió la cordura", cada capítol és narrat per un dels personatges, on ens van explicant la història des dels seus diferents punts de vista i la seva pròpia implicació en la història, creant una obra dinàmica i àgil, per acabar en un gran desenllaç.

He quedat molt impresionada per les dues obres d´aquest autor, que pels lectors de novel·la negra, són unes fermes apostes a llegir dues novel·les que no et deixan indiferent.


                      El día que se perdió el amor, JAVIER CASTILLO                       Suma
                      Valoració: 10