17 d’abril 2018

Pandemia

Quan tres cignes apareixen morts al nort de França, l´institut Pasteur inicia una investigació per a saber qué ha passat.

La microbiòloga, Amandine Guérin, després de fer les analítiques, es donarà compte que la causa de la mort de les aus, és un virus que es propaga molt fàcil i ràpidament entre els animals i les persones.

Paral·lelament, Sharko i Lucie, juntament amb el seu equip, s´han d´ocupar d´un cas que sembla ser que guarda relació amb el del virus trobat per Amandine.

Així entre tots hauran d´esbrinar qui ha estat el responsable de propagar intencionadament aquest virus i Sharko i Lucie, temen que hagi estat un personatge amb el que ja es van haver d´enfrontar l´any anterior i que no van poder arribar a atrapar-lo. Però, aquest cop costi el que costi han de fer-ho, per qué ha traspassat línies que no s´haurien de creuar mai.

Amb aquest llibre "Pandemia", FRANK THILLIEZ, a part del cas del virus, finalitza també el que ja va començar a l´anterior llibre "Latidos", que tracta sobre tots els macabres plans que du a terme "l´home de negre". 
Com sempre, els que som seguidors d´aquest autor, seguim gaudint de les seves obres, encara que per a mi les millors són la seva trilogia, composada per "Síndrome E", "Gataca" i "Atomka", que van ser les que em van fer conèixer aquest inquietant autor i seguir tot el que ha anat escribint.

                                                      Pandemia, FRANK THILLIEZ
                                                      Planeta
                                                     Valoració: 8