24 d’abril 2018

Los chicos del calendario. Agosto. Septiembre. Octubre

Candela rep la visita de Víctor a Mallorca, que ha anat fins allà, primer per què no volia deixar-la sola a l´enterrament d´Enrique, un dels iaios del geriàtric on treballava Javier i després per què li vol demanar que es donin una altra oportunitat i li demana que passi uns dies amb ell a San Francisco.
 
Quan encara està decidint qué fer, mentres esperen a l´aeroport de Mallorca, Candela rep una trucada de Pablo, el germà de Salvador que li diu que aquest està malalt i li demana que vagi urgentment a Londres, que quan hi arribi ja li explicarà tot.

Així és que canvia el vol de Barcelona pel de Londres i allà, se n´assabenta que Salvador s´està sometent a un tractament, que aquest li ha estat amagant el que realment li passava. Confosa per tot això i per què no sap qué fer amb el que Víctor li ha proposat, passa uns dies a Londres i quan veu que Salvador millora, després de discutir amb ell, decideix que ja ha robat masses dies al noi d´agost, al qual no li ha importat començar més tard i se´n va cap a Astúries, on Nacho, un antic amic de Candela, treballa com a bomber i guarda forestal, a part de portar endavant el projecte "Valiente", contra els abusos. Que Candela coneixi a l ´escollit, va en contra de les normes del concurs, però era tant interessant la tasca que Nacho fa, que van decidir que era un candidat perfecte, com resulta acabant ser.

El mes d´Octubre, el noi escollit serà una altra imposició del pare de Salvador, a l´enterar-se de que Candela ha incomplert les normes. Però Ben, pastisser famós per què té un programa televisiu, es posa de la seva part i també sorprendrà a tothom com un gran participant, ja que té una acadèmia de pastisseria que és un taller d´inserció per ex drogadictes.

I per últim, el noi d´octubre serà Adrián, que és de València i és mecànic.

En aquests tres mesos Candela viurà un munt d´emocions entre les seves pròpies, en les que hi estan involucrats Víctor i Salvador i les que li proporcionen els seus "nois" mensuals.

Cada llibre d´aquesta saga ens va mostrant que la vida et fa decidir quin camí has de seguir, quan aquesta et posa entrebancs i qué fas tu per seguir endavant.

I ara per l´últim llibre, a veure com acabarà tot per Candela, qué decidirà fer amb la seva vida, després d´haver estat espectadora de les diferents històries que els "Chicos del calendario" li han fet conèixer.

         Los chicos del calendario. Agosto. Septiembre. Octubre
                                                                      CANDELA RÍOS
         Titania
         Valoració: 10