21 de maig 2018

El día que sientas el latir de las estrellas

Isla ha viscut desde petita, amb els seus oncles, als que considera els seus pares i el seu cosí Narel, que és com el seu germà, però decideix que ja ha arribat el moment d´anar a Àfrica per retrobar-se amb el seu pare, que la va deixar quan era una nena, per anar rera la seva mare, que després de passar un temps a Austràlia, va decidir tornar a la seva terra, a Àfrica i que al cap d´un temps van donar-la per desaperaguda.

Així és que agafa un avió que la portarà fins a Kasese, on després un helicòpter, la portarà al poblat on el seu pare té l´orfanat de goriles, però té un accident i ella i el pilot, Sirhan, tardaran més en poder arribar-hi.

A partir d´aquest moment, es trobarà en plena selva, lluitant per la seva supervivència, envoltada de perills, ja que en aquella zona, hi ha guerrillers i furtius. Però ajudada per Sirhan, podran seguir el seu viatge i es retrobarà amb la seva part africana, que li farà sentir que forma part d´aquesta terra.

Aquesta "El día que sientas el latir de las estrellas", tanca la trilogia, escrita per DULCINEA.
Encara que cadascuna de les seves novel·les, et fan veure la vida d´una altra manera, aprofitant tots els moments i viure plenament, la meva preferida és la segona " El día que el océano te mire a los ojos", ja que és la que més s´adiu a la filosofia que DULCINEA, vol transmetre, viure la vida dia a dia, gaudint de cada moment.


                El día que sientas el latir de las estrellas, DULCINEA
                ROCAEDITORIAL
                Valoració: 8