14 de maig 2018

Talión

Marta Aguilera, és una periodista que rep una notícia que realment no s´esperava. Té un tumor i només li queden dos mesos de vida.

Durant el temps que li queda de vida, decideix convertir-se en "justiciera" i acabar amb persones que pels actes que han comès, segons ella, mereixen morir.

L´acompanyarà en la seva particular guerra contra rellotge, l´inspectora, Daniela Gutierrez que serà la "privilegiada" testimoni dels assassinats que Marta va cometent i l´encarregada de resoldre´ls.

SANTIAGO DÍAZ, després d´haver treballat com a guionista de diferents i variades sèries de tv, ens presenta amb "Talión", la seva primera novel·la.

I ens trobem amb una obra molt ben resolta, on l´acció trepidant ens atrapa de seguida i seguim pàgina rera pàgina, els pasos de Marta i la seva particular creuada contra les injustícies que es va trobant en el seu camí. 

Les seves accions fomentaran l´interessant debat de si al pendre´s la justícia per la seva mà, està fent un favor a la societat matant a assassins i depredadors o si ella també és una assassina més, ja que hi haurà molts que la veuran com a una heroina.


                                                           Talión, SANTIAGO DÍAZ
                                                           Planeta
                                                           Valoració: 10