27 de maig 2018

Ragdoll (muñeco de trapo)

La polícia troba un ninot, que ha estat confeccionat amb varies parts de sis persones diferents.

Després l´assassí, els farà arribar una llista on hi ha sis noms més de persones que matarà i la data de quan serà, amb la condició que el detectiu encarregat del cas sigui el detectiu, William Fawkes, alies "Wolf", que també figura a la llista en últim lloc.

Així començarà una cursa contra rellotge, on l´equip de Wolf, haurà d´intentar protegir als assenyalats per l´assassí i aconseguir salvar-los del seu sinistre destí.

Hauran d´investigar de qui són les diferents parts del "ragdoll", per descobrir la connexió entre ells, a veure si això els ajuda a saber qui està darrera d´aquest acte macabre i perquè ha triat a les persones de la llista.

DANIEL COLE, debuta amb aquesta novel·la, que té una trama molt ben construïda i on cada detall compte per aconseguir que aquesta "Ragdoll", es converteixi en una obra inquietant i addictiva, que no pots deixar de llegir i que es converteix en un repte pels lectors, per veure si som capaços de descobrir qui és l´autor d´ aquesta "gimcana" mortal i també per veure si la policia es capaç de salvar a les víctimes.


                                 Ragdoll (muñeco de trapo), DANIEL COLE
                                 Grijalbo
                                 Valoració: 10