14 de maig 2018

Los chicos del calendario. Noviembre. Diciembre

L´any ja està a punt d´acabar i a Candela només li queden els dos últims escollits per a decidir si els homes del país valen o no la pena.

El noi de novembre, Julián, és el guia del castell de Trevejo (Cáceres). Al principi, Candela, en veure l´actitud tan formal d´aquest, pensa que potser no ha fet una bona tria, però després amb el seu comportament i el que es proposa fer, veurà que sí que és un bon candidat.

I arribarà desembre i amb ell, l´últim noi, Aitor, que és de Vitoria i és metge de la ong "Médicos sin fronteras", destinat a Papúa Nueva Guinea.

I ara, encara que li fa molta pena, Candela veu que el projecte dels "nois del calendari", ja s´ha acabat i haurà d´escollir quin serà el guanyador. 

I amb aquest llibre acaba la sèrie "Los chicos del calendario".
La veritat és que, quan vaig començar a llegir-la, no sabia que m´arribaria a agradar tant. Tots els llibres tenen alguna cosa d´especial i en ells veiem l´evolució de la protagonista, Candela, on llibre rera llibre veurem com va canviant i com ens encomanarà el seu caràcter desenfadat, portant-nos a viure les més variades situacions i grans moments.

Molt recomenable.


                   Los chicos del calendario. Noviembre. Diciembre                    Titania
                   Valoració: 10