18 de novembre 2018

Pan de limón con semillas de amapola

En aquesta entranyable novel·la, CRISTINA CAMPOS, ens dóna a conèixer la història d´Anna i Marina, dues germanes separades durant anys.

Les seves vides són molt diferents, així com Anna, mai s´ha mogut de Mallorca, ocupant-se de la seva filla i el seu marit, Marina va marxar de ben joveneta a estudiar medicina a l´estranger i ja no va tornar, ja que després va anar viatjant pel món cooperant amb una ONG, fins a establir-se a Àfrica i allà es troba quan rep la notícia que ha heretat  un forn conjuntament amb la seva germana.

Després de catorze anys es tornen a trobar. En un principi la idea es vendre el forn, però encuriosides comencen a investigar el perquè i qui els ha deixat aquesta herència.

Feia molt temps que tenia ganes de llegir aquesta "Pan de limón con semillas de amapola", de la que sempre tothom m´havia parlat tant bé i la veritat és que m´ha encantat. M´he trobat amb una obra tendra i amb un estil senzill que ens va explicant la història de les dues protagonistes que aniran recuperant el temps perdut, curant antigues ferides i creant nous moments entre elles.

Molt recomanable.


Pan de limón con semillas de amapola, CRISTINA CAMPOS
Booket
Valoració: 10