18 de novembre 2018

Semihumana

Quan Ivy se n´assabenta que és una semihumana, realment no sap qué pensar.
Com pot ser que hagi passat de ser una persona normal a ser una semihumana? I el pitjor de tot és que no pot desvetllar la seva condició a ningú, per un costat, si els membres de l´Ordre, saben que és realment, la mataran i tampoc pot dir-li a Ren, ja que com a membre de l´Elite dins de l´Ordre és un dels encarregats d´acabar amb els de la seva espècie.

A més, Ren segurament no la tornaria a tractar ni a mirar de la mateixa manera i no dubtaria a acabar amb ella, per molt intensos siguin els seus sentiments cap a ella.

I també ha de vigilar que no la trobi el Príncep dels faes, ja que una unió entre ells, faria que s´obrissin els portals i això acabaria amb la humanitat.

Aleshores Ivy, es troba sola per poder bregar amb aquest conflicte que se li ha presentat i no sap qué fer. Haurà de vigilar en qui confia si vol sobreviure i seguir endavant amb la seva vida com fins ara, per què encara, que ara sigui una semihumana, ella no es sent com a tal, ella segueix sent Ivy Morgan.

Trepidant aquesta segona part de la trilogia que va començar amb "Cazadora de hadas".
En ella veiem com la notícia que rep Ivy, sobre la seva nova condició fa que trontolli tot el seu món i sigui  molt més difícil seguir endavant, després de saber ho.

Però Ivy és forta i no es deixarà intimidar i seguirà lluitant pel que sempre ha fet, encara que ara sigui més complicat, ja que el que sent per Ren, complica més les coses.


                               Semihumana, JENNIFER L. ARMENTROUT
                               Titania
                               Valoració: 10